• Početna>
  • Vesti>

Raspisan konkurs za “Najlepše dvorište opštine Gračanica“

Turistička organizacija Gračanica (TOG) u saradnji sa „JKP Ekologija“ raspisala je konkurs za takmičenje “Najlepše dvorište opštine Gračanica“.

Kako je saopšteno iz TOG, zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti putem Fejsbuk ili Instagram stranice TOG, mejl adrese: konkurs.tog@gmail.com ili direktno u prostorijama TOG, radnim danima od 10 do 14 časova.

Potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona, kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon.

„Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG, JKP „Ekologija“ i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture, odlučiti konačnog pobednika“, navode iz ove organizacije.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona, po proceni komisije, će biti nagrađeni opremom za hortikulturu ili sadnicama za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta u iznosu od 100 evra za prvo mesto, 80 evra za drugo mesto i 70 evra za treće mesto.

Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 10. avgusta a, kako navode organizatori, cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine.

Comments

Pročitaj još