• Početna>
  • Vesti>

Poziv za prijave na trening iz oblasti digitalnog marketinga

Radio Mitrovica sever organizuje dvodnevnu obuku za mlade novinare i predstavnike nevladinih organizacija na temu digitalnog marketinga i promocije na društvenim mrežama. Obuka će biti održana 5. i 6. jula u Hotelu Ador u Severnoj Mitrovici.

Polaznici će tokom dvodnevne radionice naučiti  kako da uspostave i održe efektivno onlajn prisustvo na različitim platformama društvenih medija,  kako da značajno uvećaju svoju publiku i efikasno komuniciraju sa njom.

Tokom obuke polaznici će savladati veštine koje će im pomoći da ojačaju svoje medije i organizacije  kroz proces razvoja objava na socijalnim mrežama, i dobiti korisne savete kako proceniti i protumačiti njihov uticaj, unaprediti kreativnost i osmisliti najbolje poruke.

Dvoje najuspešnijih tokom praktičnog dela obuke dobiće priliku za dvomesečno stažiranje u Radio Mitrovica sever, kako bi u praksi sproveli stečena znanja.

Zainteresovani prijavu sa kratkom biografijom mogu poslati na radiomitrovicasever@gmail.com do 2. jula 2024.godine. Ova obuka se održava uz podršku Misije OEBS-a na Kosovu.

Comments

Pročitaj još