• Početna>
  • Vesti>

Vučić čestitao Vidovdan: Sećamo se prošlosti sa ciljem da se Srbija menja u budućnosti

Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Vidovdan i naglasio da želi, na taj dan kada se sećamo prošlosti, da ukaže koliko se Srbija promenila, kako je gubitnički duh postao pobednički, sa istom željom ambicijom i ciljem da se Srbija menja još snažnije i ubedljivije u budućnosti.

Predsednik Srbije je u objavi na Instagramu rekao da je Vidovdan najvažniji dan za Srbe.

“Srećan vam praznik, srećan vam Vidovdan. Budućnost je u vašim rukama i sugran sam da još mnogo, mnogo toga dobrog možemo i moramo da uradmo za našu Srbiju”, rekao je Vučić u kratkom obraćanju u video poruci.

Predsednik je podsetio da se na Vidovdan obično priča o prošlosti o svemu onome što je obeležilo naše živote i živote prethodnih generacija. Naveo je da je došao na terasu Predsedništva da pošalje poruku i da na simboličan način pokaže koliko nam je važna budućnost “ne samo zemlje predaka naših, već zemlje dece naše”.

“A to je da svaki put kada mi je teško dođem na terasu Predsedništva i pogledam šta su uradili i mi i neki pre nas, koliko smo fasada obnovili kako smo podigli ceo jedan novi grad, ovde nedaleko – Beograd na vodi, kako smo promenili Srbiju, kako smo promenili duh gubitnički u pobednički sa istom željom, ambicijom i ciljem da Srbiju menjamo još snažnije i ubedljivije u budućnosti”, naveo je predsednik.

Comments

Pročitaj još