• Početna>
  • Vesti>

Muzički festival “Pirit fest 2023” u Severnoj Mitrovici 24. i 25. novembra

Foto: Zvanična Fejsbuk stranica festivala

“Pirit fest 2023” muzički festival biće održan 24. i 25. novembra u “Mitrovica Rock school” klubu u Severnoj Mitrovici.

Posetioci festivala uživaće u muzičkom putovanju kroz različite žanrove, spajajući energiju roka, zarazne ritmove popa i buntovni duh pank muzike.

Kako su naveli iz organizacije festivala, ideja za održavanjem festivala ovakve vrste je nastala od lokalnih autorskih bendova, čiji su glavni ciljevi pružanje nezaboravnog iskustva i atmosfere, ali i kvalitetne muzike za svačiji ukus.

Na festivalu nastupaju lokalni i gostujući bendovi a prvog dana festivala nastupiće “Fabrika za ljubav”, “De sad?”, “Omnibusi”, “Zhiva” i “Psychosonic Boris & Hosenfefer”. Drugog dana 25. novembra, nastupiće “Škart”, “Protektori”, “Jesus, Rashiid!?”, “School Bus” i “Hosenfefer”.

“Čast nam je da posetioce možemo da počastimo raznolikim lajnapom punim lokalnih i gostujućih muzičara. Nadamo se da ćemo ovim festivalom da stvorimo nešto posebno što će da postane nova tradicija u našem gradu i da ćemo da ispunimo očekivanja posetioca i sugrađana” rekli su iz organizacije.

Karte je moguće kupiti u Mitrovica Rock school klubu po ceni 500 dinara (dnevna karta) ili komplet karata po ceni od 900 dinara.

Comments

Pročitaj još