• Početna>
  • Vesti>

Miladinov u Štrpcu: Kancelarija za KiM uvek tu za rešavanje svih problema svog naroda

Foto: TV Most

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju razgovarali su u Štrpcu sa direktorima oosnovnih i srednjih škola, kao i predškolskih ustanova i Centra za socijalni rad, kako bi se upoznali sa problemima sa kojima se nose stanovnici Sirinićke župe i iznašli adekvatna rešenja.

“Kancelarija za Kosovo i Metohiju prati tempo i potrebe svih ustanova na KiM, koje rade po planu i programu Republike Srbije. Dobro je što su te potrebe za sada male, što ne znači da nećemo, kao i do sada nastaviti sa davanjima i ulaganjima. Ono što je bitno, to je kupovina novog nameštaja za škole, čime ćemo poboljšati boravak učenika u učionicama” naglasila je pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Svetlana Miladinov.

Ona je podvukla da više nema problema sa materijalnim troškovima, koje Kancelarija za KiM redovo isplaćuje, kao i jubilarne nagrade.

,,Direktor Kancelarije, Petar Petković je uvek tu, kako bi se svi problemi odmah rešili, što daje motiv svima za dalje angažovanje i rad”, naglasila je Miladinov.

Ona je posetila i socilajno ugrožene, višečlane porodice Dogandzić i Stanimirović, podelivši im pakete Crvenog krsta, kao i slatkiše za decu koje je poslao direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Comments

Pročitaj još