Vučić: Insistiramo na miru i dijalogu

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na svom Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” da za četiri dana slede važni razgovori u Briselu i da će Beograd, kao i do sada, da insistira na miru i dijalogu i da ukaže na to da je nedvosmisleno uz svoj narod sa Kosova i Metohije.

“Dok čekamo vesti iz Manile i Njujorka, sumiramo ovu nedelju, koju su, bez sumnje, obeležili sportski uspesi, prvenstveno srpskih odbojkašica, kao i basketaša i košarkaša. Kako na terenu, tako i van njega, nastavljamo svim srcem da se borimo za našu Srbiju i njene interese. Već za četiri dana nas očekuju važni razgovori u Briselu. Mi ćemo, kao i do sada, da insistiramo na miru i dijalogu i ukažemo na to da smo nedvosmisleno uz naš narod sa KiM” naveo je Vučić.

Dodao je da i da je u ovim teškim vremenima, još jednom pokazano da država brine o svim svojim građanima i da razume brige i probleme sa kojima se susreću.

“Zato bez stajanja, naporno i vredno radimo, kako bi uslovi života bili što bolji. Samo tako možemo da očekujemo velike rezultate. Na to su nas podsetili naši sportisti! Baš kao što sam rekao i najmlađim oficirima Vojske Srbije – sebe, svoj narod i zemlju možemo da sačuvamo samo snagom, hrabrošću, marljivošću, odgovornošću i ozbiljnošću” poručio je Vučić.

Comments

Pročitaj još