• Početna>
  • Vesti>

Vučić: U sredu važne političke i ekonomske vesti, pozivam Srbiju da se ujedini

Foto Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će u sredu izaći sa novim planovima i programima i da građane Srbije očekuju važne političke i ekonomske vesti. Poručio je da čeka one koji protestuju da dođu na razgovor.

Aleksandar Vučić je u video-snimku objavljenom na Instagramu naveo da i dalje čeka one koji protestuju da dođu na razgovor.

“Prošlo je tačno deset dana otkad sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahteve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zainteresovani da razgovaraju. Žao mi je zbog toga i mislim da je to velika greška”, rekao je Vučić.

Dodao je da se stvari u demokratskim društvima rešavaju razgovorom.

“Pošto mi imamo sve vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo, jer razgovori su najvažniji. Kompromis je dobra reč, uvek. Verujem da će se ipak neko ohrabriti da počne da razgovara. To će biti veliko dostignuće za naše društvo”, naveo je Vučić.

U video-snimku u kojem pored njega sede i premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali, rekao je da “nemaju vremena da gube kada je u pitanju naša Srbija”.

“S druge strane, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija i zato ćemo u narednim danima izaći s novim planovima, novim programima, velikim idejama, ali i izvanrednim vestima za naše građane. U sredu ćemo sve ovo o čemu govorim obelodaniti i pokazati, jer na tome vredno radimo kao tim”, naveo je Vučić.

“Ljudi će biti, uveren sam, veoma zadovoljni. Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo kao nikada do sada, još snažnije, jer ćemo imati teško vreme i oko Kosova i Metohije i oko mnogih drugih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedini i u sredu pre dolaska indijske predsednice ili neposredno po njenom dolasku u Beograd, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako i ekonomskih i svih drugih. Živela Srbija”, poručio je predsednik Vučić.

https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/?utm_source=ig_embed&ig_rid=544b42a2-3f98-4647-9636-7bebb582c0ba

Comments

Pročitaj još