• Početna>
  • Vesti>

Petković Svećlji: Duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali objekte uz suzavce i šok bombe, dok ekstremisti u južnom delu grada upućuju govor mržnje Srbima

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković napisao je na svom Tviter profilu da srpski lekar, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu Kosova i Metohije, jer su kako je naveo, duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali objekte uz suzavce i šok bombe, dok ekstremisti u južnom delu grada upućuju govor mržnje Srbima.

“Srpski lekari, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu KiM jer su vaše duge cevi i lažni gradonačelnici okupirali naše objekte uz suzavce i šok bombe, a vaši esktremisti divljaju u južnoj Kosovskoj Mitrovici uz povike terorističkoj UČK i govor mržnje prema Srbima! Ko će odgovarati za to?” naveo je Petković.

“Vama su samo kriminalci i bande u glavi jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija! Petoro Srba upucano je od početka godine, a na desetine povređeno zbog vaših specijalaca! Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka?” poručio je Petković i u objavi na Tviteru označio kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjaja Svećlju.

Comments

Pročitaj još