• Početna>
  • Vesti>

Petković: Ponoš kod Kurtija rado viđen gost, zato mu smeta Radoičić

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

“Ponoš “rado nosi Kurtijev ili NATO dres, zato mu smeta Vučić kome je na srcu samo Republika Srbija i naš narod na KiM!”napisao je na svom Tviter nalogu direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, reagujući na poslednju izjavu predstavnika opozicije Zdravka Ponoša.

Petković je dodao da Ponoš ne sme da pomene Kurtija kod koga je, kako navodi, rado viđen gost i koji bi da protera sve Srbe s KiM, ali mu smeta Milan Radoičić koji je brana Kurtijevom teroru.

Inače, osnivač i, kako za sebe kaže, ovlašćeno lice političke organizacije Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš, komentarišući video poruku potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića je izjavio da “slikanje Radoičića u majci ala (predsednik Ukrajine Volodimir) Zelenski” upravo potvrđuje ono što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre dva dana rekao da “ide oluja (na Kosovu), mi na to nećemo gledati skrštenih ruku, doduše, nećemo vojne akcije, ali Srbi tamo to više ne mogu da trpe”. Ističe da je Vučić time priznao “fijasko svoje spoljne politike na temu Kosova”.

Comments

Pročitaj još