• Početna>
  • Vesti>

Imenovani predsednik PO za Peć i VD direktora Zdravstvenog centra u Goraždevcu

Foto: Radio Goraždevac

Bivši predsednik Privremenog organa opštine Peć, Miloš Dimitrijević, predao je danas dužnost novom predsedniku Darku Kolašincu kojeg je Vlada Srbije imenovala 27. aprila ove godine.

Novoizabrani predsednik Privremenog organa opštine Peć, Darko Kolašinac, poručio je svim građanima opštine da će se truditi da im obezbedi bolji život.

„Na sednici Vlade 27. aprila ukazano mi je poverenje od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije da budem imenovan za predsednika Privremenog organa opštine Peć. Nadam se da ću u budućnosti to poverenje opravdati. Trudiću se da se na svaki mogući način obezbedi bolji život svih meštana u svim povratničkim mestima na teritoriji naše opštine. Danas smo sa bivšim predsednikom Privremenog organa Milošem Dimitrijevićem izvršili primopredaju, koji mi je tom prilikom predao sve projetkte, preuzete i nerealizovane obaveze, finansijski izveštaj i poželeo mi puno sreće u daljem radu, na šta sam mu se ja zahvalio“, kazao je Kolašinac za Radio Goraždevac.

Miloš Dimitrijević smenjen je sa mesta predsednika PO opštine Peć na sednici Vlade Republike Srbije 26. januara 2023. godine.

Mirjana Drigant novi je vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra Peć

Doktorka Mirjana Drigant na istoj sednici Vlade Srbije, 27. aprila imenovana je za novog vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra Peć u Goraždevcu.

Zdravstveni centar u Goraždevcu nedavno je posetila i ministarka zdravlja Vlade Srbije Danica Grujičić i tom prilikom najavila nova zapošljavanja i ulaganja u ovom zdravstvenom centru.

Comments

Pročitaj još