KP: U Leposaviću jutros zapaljena tri automobila

Sinoć posle ponoći, prijavljeni su novi slučajevi paljenja automobila od strane nepoznatih lica, ovoga puta u Leposaviću, stoji u saopštenju policije. Radi se o dva odvojena slučaja, a vlasnici automobila u oba su Srbi.

Jedan slučaj se dogodio jutros rano oko 3 sata i 40 minuta, u Leposaviću, u blizini dečijeg vrtića. Zapaljen je automobil koji je imao registraske oznake RKS i bio je parkiran pored puta, a u požaru je zahvaćen i drugi automobil Beogradskih registarskih tablica koji se nalazio u blizini automobila sa RKS registarskim oznakama. Na lice mesta izašle su policijske jedinice i vatrogasci koji su ugasili požar.

Drugi slučaj se takođe dogodio u Leposaviću, u blizini sportskog centra, gde su osumnjičena lica zapalila još jedan automobil RKS registarskih tablica.

U oba slučaja na lice mesta izašle su policijske jedinice i vatrogasci koji su ugasili požar.

Policija Kosova je brzo reagovala, preduzela odgovarajuće policijske radnje i pokrenula krivične postupke. Intenzivna istraga je u toku a policija poziva građane na saradnju u pronalaženju počinilaca i njihovom izvođenju pred lice pravde.

Comments

Pročitaj još