Predsednik Vučić obilazi Raški okrug

Foto: TV Most

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Novi Pazar odakle je započeo posetu Raškom okrugu. Vučić u Novom Pazaru treba da ozvaniči početak radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice u tom gradu.

Predsednika Srbije su dočekali, između ostalih, gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac i delegacija Grada, kao i ministarka zdravlja, Danica Grujičić, kao i veliki broj građana.

Projekat će biti realizovan u dve faze. U prvoj biće građena zgrada Odeljenja za psihijatriju i novi hirurški blok a postojeći će biti rekonstruisan.

Takođe, biće građena i internistička zgrada kao i nove zgrade dečijeg i infektivnog odeljenja. U drugoj fazi projekta biće potpuno rekonstruisan Dom zdravlja.

Vučić će potom obići seosko turističko domaćinstvo “Toplina duše” u Raški, a na kraju posete Raškom okrugu obratiće se građanima u Sportskom centru “Ibar” u Kraljevu.

Iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike sapšteno je da će predsednik Vučić u Novom Pazaru prisustvovati obeležavanju početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice Novi Pazar.

On će u selu Pavlica obići seosko-turističko domaćinstvo Toplina duše.

Vučić će posetiti i Kraljevo, gde će se u Sportskom centru “Ibar” obratiti građanima.

Comments

Pročitaj još