• Početna>
  • Vesti>

Petković: Srpsku opoziciju zanima samo da Srbiji i Vučiću slomi kičmu

Foto: RTS, print screen

Srpsku opoziciju ne zanimaju ni vanredni izbori, ni referendum na koje u medijima pozivaju, ni to što Aleksandar Vučić NIŠTA nije potpisao u Ohridu i što jasno govori da nema priznanja tzv. Kosova, niti stolice u Ujedinjenim nacijama, saopštio je član predsedništva SNS-a Petar Petković.

“Njih zanima samo da Srbiji i Vučiću slome kičmu da bi mogli da nastave da krčme Srbiju i trguju srpskim nacionalnim interesima, kao što su to godinama činili na štetu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji” navodi Petković.

Jasno je da je delu opozicije kriv Vučić što ne mogu da ga nateraju da stavi svoj potpis tamo gde bi se oni potpisali velikim slovima, što je Srbija danas ekonomski snažna, što je izdejstvovao 27 otpiznavanja samoproglašenog Kosova, jer oni u opoziciji imaju “rezultate” samo kada se govori o korupcionaškim aferama, dodao je Petković u svom saopštenju.

“Neka se niko ne zavarava, znaju i Boško Obradović i Vuk Jeremić šta je istina i da Srbija na čelu sa Vučićem NIŠTA ništa nije potpisala, ali im je Aljbin Kurti i draži i bliži, pa bi da ga podrže bar iz Beograda kad se već u Prištinu vratio obešenog nosa i neobavljenog posla – niti sa priznanjem, niti sa potpisanim sporazumom” ističe član predsedništva SNS-a Petković u svom saopštenju.

“I to je ono što tišti Obradovića i Jeremića i ostale, jer su Boga molili da Vučić nešto potpiše, pa da na tome politički pokušaju da lešinare. Samo su se zaigrali kada ih je Vučić matirao javno čitajući i objavljujući tekst implementacionog plana, a prethodno i Eu predloga, jer on ništa ne krije od svog naroda, pa sada od muke ne znaju više ni šta da mu zamere, pa prizivaju izbore, a Boga mole da ih ne bude” zaključuje se u saopštenju člana predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Comments

Pročitaj još