• Početna>
  • Vesti>

Pušten Milan Mihajlović osumnjičen za navodnu umešanost u ubistvo Ivanovića

Posle pet meseci u pritvoru, juče je na slobodu pušten Milan Mihajlović iz Leposavića, koga je kosovska policija uhapsila za navodno učešće u grupi koja je omogućila ubistvo Olivera Ivanovića, potvrdio je za T a n j u g  Mihajlovićev advokat Miodrag Brkljač.

“Mihajlović je iz Gnjilana, gde je bio u pritvoru, a danas posle podne stigao je svojoj kući u Leposavić. Sudija za prethodni postupak je odbio zahtev Specijalnog tužioca da mu produži pritvor, već mu je odredio sigurnosnu meru da se dva puta nedeljno javlja u policijsku stanicu u Leposaviću. To je epilog naše petomesečne borbe da se moj klijent brani sa slobode, rekao je T a n j u g u  advokat Brkljač.

Ime Milana Mihajlovića nije ni na trećoj izmenjenoj optužnici na kojoj je šestoro osumnjičenih za, kako u njoj piše, učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja je pomogla i omogućila ubistvo Ivanovića.

Milana Mihajlovića iz Leposavića je 20. oktobra prošle godine uhapsila kosovska policija, po nalogu Specijalnog tužilaštva, za navodno učešće u kriminalnoj grupi koja je omogućila ubistvo lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda, Olivera Ivanovića.

Comments

Pročitaj još