Dan otvorenih vrata u W3 Lab-u

Foto: W3 Lab

Digitalna agencija “W3 Lab” iz Kosovske Mitrovice danas od 16 do 18 časova organizuje dan otvorenih vrata, gde će posetioci imati priliku da saznaju kako izgleda raditi u agenciji za digitalni marketing i razvoj softvera.

Događaj je namenjen IT enzuzijastima, mladim programerima, dizajnerima i svima onima koji žele da se upoznaju sa realnim načinom rada u IT firmama.

Spasimir Novaković šef marketinga “W3 Lab” agencije kaže da će posetioci biti u prilici da čuju iskustva i savete starijih kolega, da se informišu o višegodišnjem radu firme, početku karijere u IT sektoru, kao i o aktuelnim i važnim projektima, koji se tiču digitalnog marketinga.

„Prisutni će imati priliku da iz prve ruke kako sve to izgleda, moći će da postave pitanja koja ih budu interesovala, vezano za njihov početak karijere u IT-u ili da postave neka druga pitanja, koja su vezana za druge stvari. Provešćemo ih kroz naš prostor i kancelarije, i upoznaćemo ih sa svim našim aktivnostima. Upoznaćemo ih i sa našom agencijom, kako smo došli do toga, koji su sve to projekti aktuelni“ rekao je Novaković.

Novaković je pozvao mlade entuzijaste i zainteresovane da danas posete agenciju i upoznaju se sa istorijatom i aktivnostima W3 Lab-a.

Digitalna agencija W3 lab se nalazi u Ulici kralja Petra I (iznad Raiffaisen banke) i uskoro obeležava pet godina svog postojanja i rada.

Comments

Pročitaj još