Milorad Pupovac posetio Štrpce

Foto: Fejsbuk

Predsednik Srpskog narodnog vijeća i Samostalne demokratske srpske stranke u Hrvatskoj, Milorad Pupovac boravio je u trodnevnoj poseti opštini Štrpce.

Pupovac je tokom boravka u Štrpcu u pratnji gredonačelnika Daliobra Jevtića posetio ranjene dečake Stefana i Miloša Stojanovića u Gotovuši, kojima je donirao vredne poklone, obišao ski-centar gde je na zvaničnom sastanku razgovarao sa radnicima i kao poseban gost prisustvovao sednici Skupštine Opštine Štrpce, na kojoj je osuđeno ranjavanje dečaka, navodi se u objavvi na Fejsbuk stranici Dalibora Jevtića.

”Jer je za sve ono što danas živite i za sve ono što vas sutra čeka, neosporno da se mir očuva i da sigurnost bude zagarantovana svakom vašem građaninu koji živi na prostoru opštine Štrpce i celog Kosova”, kazao je Pupovac tokom svog govora na sednici.

Trećeg dana boravka u Štrpcu, zajedno sa gradonačelnikom Štrpca i svojim saradnicima u crkvi Svetog Đorđa u Prizrenu prisustvovao je svečanom obeležavanju praznika posvećenom Svetom Savi.

”Došli smo jer osećamo potrebu da budemo tu, posebno na današnji dan, koji nas povezuje”, rekao je Pupovac u Prizrenu.

Gradonačelnik Štrpca je posetu predsednika Srpskog narodnog vijeća i njegovog velikog prijatelja Milorada Pupovca, Štrpcu, ocenio veoma značajnom, jer kako je rekao, “razmenjena iskustva uvek znače, a znači i podrška Milorada Pupovca opštini Štrpce i njemu lično u svim budućim procesima”.

Comments

Pročitaj još