• Početna>
  • Vesti>

Gašić: Albanski teroristi koje je naoružao Kurti pucaju na srpsku decu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić rekao je da albanski teroristi koje je naoružao Kurti pucaju na srpsku decu.

“Da puca u decu može samo jako poremećen um i monstrum. Da puca u decu, jer nose badnjak – simbol najradosnijeg hrišćanskog praznika, blago je reći da je terorista. Stravično nasilje nad mladićem i dečakom od 11 godina, samo zato što su nosili badnjak je brutalan zločin, koji ne smemo i nećemo dozvoliti”, rekao je Gašić.

Ministar je upitao hoće li međunarodna zajednica konačno shvatiti da antisrpska politika koju vodi “terorista Aljbin Kurti, ugrožava živote i proliva krv srpske dece na Kosovu”.

“Dok predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i srpska vlada vode politiku mira i stabilnosti, čuvajući živote pripadnika svih nacija, albanski teroristi u uniformama tzv. kosovskih bezbednosnih snaga, koje je naoružao Aljbin Kurti, pucaju na srpsku decu, jer na vekovnim ognjištima svojih predaka čuvaju svoja ognjišta, svoju tradiciju, svoje Kosovo i Metohiju. Nećemo dati ni Miloša ni Stefana, nijednog građanina Republike Srbije”, poručio je ministar unutrašnjih poslova Gašić povodom ranjavanja mladića i dečaka u mestu Gotovuša kod Štrpca na Kosovu i Metohiji.

Comments

Pročitaj još