• Početna>
  • Vesti>

Petković: Međunarodna zajednica dobro zna na šta je Kurti spreman

Foto: Kancelarija za KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je u saopštenju za javnost rekao da međunarodna zajednica dobro zna na šta je Kurti spreman pod punom svešću i odgovornošću o konsekvencama takvog postupanja po čitav region Zapadnog Balkana.

” Koliko god Kurti sanja da će pokoriti srpski narod, neka dobro zna da se to nikada neće desiti i da će Beograd uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji.

A plodno tlo za svoje militantne snove Kurti i Bisljimi su našli u neznatnom delu srpske javnosti koja je laka da nekritički poveruje u laži koje svakodnevno servira Priština.

Svaka vrsta tenzija i krize na Kosovu i Metohiji izbegnuta je jedino zahvaljujući odmerenom i odgovornom postupanju srpskog naroda u pokrajini i predsednika Vičića i zato nema te podmetačine koju će Kurti i Bisljimi pokušati da sprovedu u delo i zavaraju bilo koga da su spremni na kompromis, jer sve što rade, rade s dugoročnim ciljem proterivanja srpskog naroda iz pokrajine. To im Beograd nikada neće dozvoliti”, piše u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metoiju Petar Petković.

Comments

Pročitaj još