• Početna>
  • Vesti>

Saobraćajna gužva u Kosovskoj Mitrovici, Drvarska i Ulica oslobođenja najkritičnije

Foto: Radio Mitrovica sever

U Drvarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, saobraćaj se već danima  odvija veoma usporeno zbog radova u Ulici Vlade Ćetkovića, koji su započeti pre oko mesec dana.

Iz istog razloga, velike su gužve i zakrčenja i u Ulici oslobođenja u Bošnjačkoj mahali. U ovom delu grada, javlja se još jedan problem. Naime, zbog odrona na magistralnom  putu Priština – Raška, na lokaciji Dudin krš, deonica Kosovska Mitrovica – Zvečan je još 14. avgusta, u potpunosti zatvorena za saobraćaj. Stoga, teretni kamioni kao alternativu koriste upravo Ulicu Oslobođenja.

Saobraćaj se usporeno odvija kroz naselje Bošnjačka mahala u Nemanjinoj ulici, koja se takođe rekonstruiše, i zbog visine ivičnjaka nije moguće mimoilaženje.

Drvarska ulica je jednosmerna od raskrsnice gde je pošta, ali se konstantno koristi za vožnju u oba smera, što proizvodi često potpuni saobraćajni kolaps.

Foto: Radio Mitrovica sever

Iako su nadležni najavili da će preduzeti sve što je potrebno kako bi put bio raščišćen, to se još nije desilo, a građani i vozači šlepera kao alternativne pravce koriste  gradske ulice.

Comments

Pročitaj još