• Početna>
  • Vesti>

Završne priredbe predškolaca PU “Danica Jaramaz”: Škola nas zove

Foto: Radio Mitrovica sever

Predškolski program u školskoj 2021/22. godini, mališani u PU „Danica Jaramaz“, završavaju kao i prethodnih godina, pesmom, igrom i dobrom zabavom.

U tri poslednja radna dana ove nedelje a zaključno sa ponedeljkom, mališani podeljeni po grupama, održaće ukupno šest priredbi, a program podrazumeva pesmu, igru ali i dramske bravure malih glumaca. Pokazali su svojim prvim učiteljicama koliko su zahvalni na njihovom trudu, koliko su i oni bili vredni i savršeno savladali i izneli scenski sadržaj i očekivano, koliko im je žao jer se rastaju. Škola ih zove, kažu i oni moraju da joj se odazovu.

„Ovo je tradicija. Svake godine se od naših predškolaca rastajemo uz pesmu i igru i uvek je jako emotivno. Oni su sjajna deca i stvarno smo dali sve od sebe da ih dobro pripremimo za edukativne programe koji ih tek čekaju. Hvala roditeljima na strpljenju i poverenju, a našoj dečici želimo puno uspeha u daljem školovanju, da budu naš ponos kao što su bili u prethodnoj gocini“ kaže vaspitačica Danijela Delibašić.

Program je završen uručivanjem diploma i fotografisanjem sa vaspitačicama.

Upis mališana na  pripremni predškolski program za školsku 2022/2023. godinu u ovoj predškolskoj ustanovi,  počeo je 10. maja i trajaće do 30. juna. U istom periodu, vrši se i upis dece na celodnevnom boravku.

Comments

Pročitaj još