• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Je li važniji jedan život na KiM ili glasovi?


Priština je, braneći Srbima na Kosovu i Metohiji da glasaju na izborima 3. aprila na teritoriji KiM, želela da isprovocira sukob, kako bi rešili problem sa Srbima zauvek, izjavio je jutros predsednik Aleksandar Vučić i poručio da mu je život Srba sa Kosova i Metohije, važniji od svakog glasa koji bi dobio na izborima.

„Oni su računali: “Neće Vučić ni za živu glavu da odustane od 50 – 55 hiljada glasova. To mu je potrebno, to mu je važno… Nateraćemo ga da uđe u to, a onda ćemo da vidimo šta ćemo sve da izmislimo – kakav incident, kakav napad na njih i da vidimo koga možemo da sklanjamo i proterujemo sa Kosova i Metohije”, rekao je Vučić.

„Je li važnije to ili da budu živi i ne budu napadani. Je li važniji jedan život, neću da govorim o stotinama, a znam kako bi se dešavalo, mogu čak i da vam nacrtam scenario i nemoj da vam govorim do čega su došle naše službe i kako bi to sve izgledalo, jer Srbi ne bi na takav način dopustili upade puškama i izbacivanje sa biračkih mesta, već bi se branili“ dodao je.

Mladima još po 100 evra

Govoreći o ekonomskoj situaciji u zemlji, Vučić je najavio da će mladi početkom juna, dobiti još po 100 evra, da će Srbija biti dobro snabdevena, a cene niže nego u Evropi.

On je za TV Prva rekao da je inflacija i kod nas uvezena, zbog porasta cena energenata, da je veća od očekivane, ali da je manja nego u Evropi.

Izvor: Radio Mitrovica sever, TV Prva

Foto: Tanjug

Comments

Pročitaj još