• Početna>
  • Vesti>

Kandidati za poslanike liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“obišli su danas Borski okrug

Kandidati za poslanike liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Siniša Mali, Nevena Đurić i Ana Beloica obišli su danas Borski okrug i tom prilikom posetili i firmu ,,Žakica i Dakica’’ koja se bavi sakupljanjem i obradom šumskih plodova.

Bor, kao i cela naša Srbija, ubrzano se razvija i raste. Otvaraju se nove fabrike, dolaze nove investicije, a sa njima i nova radna mesta. RTB Bor je danas jedan od najvećih izvoznika, gde radi 8000 ljudi, i to je dokaz kako se odgovornom politikom gradi jaka i stabilna država, rekao je Siniša Mali. Nekada su oni koji vodili našu državu imali „genijalne“ ideje da se sadi kikiriki u Borskom okrugu, a danas isti ti žele da zatvaraju rudnike i da veliki broj ljudi ponovo ostave bez posla i bilo kakve perspektive, dodao je Mali. Mali je rekao i da su pred Srbijom veliki izazovi, i zato su nam neophodni mir i stabilnost, da bismo nastavili da gradimo i jačamo našu državu, i zbog toga je veoma važno da imamo odgovornu vladu i jakog predsednika, jer samo zajedno možemo sve.

U ovakvim turbulentnim vremenima samo ako ostanemo zajedno možemo da prevaziđemo svetsku krizu. Naš zadatak je da sačuvamo mir i stabilnost kako bismo obezbedili povoljan privredni ambijent, jer jedino tako mali privrednici poput ,,Žakica i Dakica“, ali i veliki investitori širom Srbije mogu da rade sa što manje zastoja, ali i da nastave da se razvijaju i zapošljavaju još ljudi. Ne možemo da nastavimo da se razvijamo bez podrške svih građana, i zato je neophodno da trećeg aprila podržimo predsednika Vučića i SNS, politiku daljeg prosperiteta Srbije, rekla je Nevena Đurić.

Cena uspeha je veliki trud, mnogo rada i posvećenost poslu. Mi se svakim danom trudimo i radimo sve više, a sve u cilju da našim građanima obezbedimo bolji životni standard. Svuda širom Srbije rade se različiti infrastrukturni projekti, kao preduslov da se ljudima obezbedi bolji i lakši život, a ta infrastruktura pomaže i mladim ljudima da zasnuju svoj biznis i da ostanu na svojim ognjištima, poručila je Ana Beloica.

Izvor Radio Mitrovica sever, saopštenje

Comments

Pročitaj još