Orlić, Knežević i Petrović obišli Pirotski okrug

Kandidati za poslanike liste ,,Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve’’ Vladimir Orlić, Nataša Tasić Knežević i Olja Petrović danas su obišli Pirotski okrug i tom prilikom posetili Muzej Ponišavlja Pirot i firmu ,,Live natural’’ koja se bavi uzgojom lavande, saopštila je Srpska napredna stranka.

“Ljudi su vekovima podizali utvrđenja da bi zaštitili svoju državu. Za nas mir i stabilnost znače nove investicije, jaku privredu i nova radna mesta. Više od 250 fabrika i pogona koje smo otvorili u našoj zemlji, više stotina hiljada radnih mesta koje smo obezbedili na taj način, zasluga je predsednika Vučića, i mi ćemo nastaviti da podižemo i jačamo našu ekonomiju. Da bi Srbija bila još jača, moramo da nastavimo da gradimo mrežu autoputeva, brzih magistrala, kao i lokalnih puteva” rekao je Vladimir Orlić.

On je dodao da su auto-put ,,Miloš Veliki’’, ali i ,,Koridor 10’’, na koji smo čekali više od pedeset godina, promenili privredni ambijent u Srbiji i da je naša zemlja postala magnet za strane investitore. Da bi se nastavilo sa razvojem Srbije i da bi nastavili da zapošljavamo ljude, trećeg aprila moramo da biramo mudro i pametno, da biramo sigurnu budućnost, a tu budućnost nam garantuje samo Aleksandar Vučić, zaključio je Orlić.

Muzej Ponišavlja u Pirotu je samo jedan od bisera naše kulturne baštine. Ova lepota koju naša država ima, od severa do juga, od istoka do zapada, nas svrstava na svetsku mapu najprivlačnijih destinacija. Veoma sam srećna što je država Srbija shvatila i prepoznala značaj ulaganja u kulturu, jer ulaganje u kulturu je zapravo ulaganje u budućnost, rekla je Nataša Tasić Knežević.

Ona podseća da se u poslednjih nekoliko godina mnogo ulagalo u kulturne ustanove i sadržaje, da su obnovljeni mnogi muzeji, pozorišta, ali i različite tvrđave širom Srbije i dodaje da je sigurna da se tu neće sve stati, već da će budžet za kulturu biti iz godine u godinu sve veći.

Srbija uz predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku nastaviće da se razvija i povezuje sa svetom, kazala je Olja Petrović.

“Mi ne želimo da naši mladi učestvuju u tuđim sukobima, već da ostanu u našoj državi, da vredno rade i zasnivaju porodice, što je danas lakše nego ranijih godina, jer država izdvaja velika sredstva kroz različite podsticaje” poručila je Petrović.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: SNS

Comments

Pročitaj još