Gračanica: Humanitarni bazar „Žena za ženu“

Turistička organizacija Gračanice (TOG) povodom Međunarodnog dana žena organizuje Humanitarni bazar „Žena za ženu“, koji će se održati 8. marta, na platou isped opštine Gračanica, u vremenskom periodu od 11 do 13 časova.

“Na bazaru se po simboličnim cenama mogu kupiti medenjaci, kolači, dekoracije i čestitke za 8. mart, koje će praviti deca iz osnovnih škola sa teritorije naše opštine, a sav novac koji je prikupljen ovom prilikom, biće uplaćen na račun žene iz naše opštine, kojoj pomoć bude najpotrebnija”, navodi se u saopštenju.

TOG ovim putem poziva sve ugostiteljske i prodajne objekte, firme i preduzetnike koji su u mogućnosti da učestvuju, kao i vredne domaćice sa proizvodima za prodaju i sve one koji će akciju podržati kupovinom predmeta koji će se naći na bazaru.

Svi pojedinci koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju, a smatraju da imaju predmete koji im više ne trebaju, a koji su potrebni nekome drugom, ili na neki način žele da učestvuju u humanitarnom bazaru, mogu se javiti na broj telefona: +38138748267, ili lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice.

Izvor: TV Most, saopštenje

Comments

Pročitaj još