• Početna>
  • Vesti>

Todosijević uručio medicinsku opremu Domu zdravlja Zvečan i Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević uručio je Domu zdravlja Zvečan i Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica donaciju u vidu medicinske opreme.

“Nabavka ove medicinske opreme u potpunosti će unaprediti efikasnost i dostupnost svih vidova zdravstvene zaštite za pacijente bolnica. Rad u ustanovama je izuzetno težak, jer trenutno je velika pandemija Kovida 19, pa će ova vredna donacija umnogome doprineti poboljšanju uslova za lečenje pacijenata. Zahvaljujući ovoj donaciji imaćemo mnogo efikasniju i bezbedniju zdravstvenu uslugu” naveli su iz zdravstvenih ustanova.

Iz Privremenog organa opštine Zvečan navode da je zdravstvena zaštita pitanje koje se tiče svih građana opštine i ističu da će se potruditi da kontinuirano ulažu i unapređuju zdravstveni sistem.

“Privremeni organ opštine Zvečan uz podršku Kancelarija za Kosovo i Metohiju, čini sve da pomogne lekarima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju, upravo zbog toga što su naši lekari i medicinske sestre pravi heroji i na prvoj liniji odbrane života u borbi protiv korone” zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Privremeni organ opštine Zvečan

Comments

Pročitaj još