• Početna>
  • Vesti>

Premijera filmova “Pčelica Maja 3” i “The King’s man”

U Domu kulture “Gračanica” u četvrtak će se premijerno prikazati dva filma “Pčelica Maja 3: Zlatno jaje”  i  “The King’s man”.

U filmu “Pčelica Maja” radi se o živahnoj i znatiželjnoj pčelici, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može da odoli da pomogne još jednoj bubi u nevolji.

Dok se u filmu “The King’s man” radi o grupi najvećih kriminalaca i tirana. Okupljaju se kako bi isplanirali rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek će morati da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Premijera filma “Pčelica Maja” biće prikazana u četvrtak 27. januara 2022. u 17:00, a nakon njega i film “The King’s man” u 19.00.

Cena karte za oba filma biće 250 dinara.

Projekcije se organizuju uz poštovanje preporučenih epidemioloških mera. Posetioci bioskopa moraju imati potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan antigen brzi test ne stariji od 48 sata ili dokaz da je osoba prebolela kovid 19.

Za decu do 16 godina ova pravila ne važe.

Izvor RTV Kim

Comments

Pročitaj još