• Početna>
  • Vesti>

Todosijević: Neka se mir i ljubav trajno usele u naša srca

Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan, Ivan Todosijević, uputio je Božićnu čestitku svim vernicima koji proslavljaju ovaj najradosniji hrišćanski praznik.
,,Vreme u kome živimo naučilo nas je da samo mudrost, sloga, snaga i jedinstvo pobeđuju sva iskušenja koja nas prate svih ovih godina u kojima je put istine i pravde bio naš jedini pravi put opstanka i ostanka.

Zato neka svetlost i ovog najradosnijeg hrišćanskog praznika, rođenja Bogomladenca Isusa Hrista, zasija svetlom u svetlu razuma, mira, poverenja, sloge i tolerancije među ljudima, da ljubav, poštovanje i zajedništvo budu temeljne vrednosti na kojima ćemo graditi sigurniju budućnost za našu decu. Neka se mir i ljubav trajno usele u naša srca kako bi mogli da nastavimo da vredno radimo i stvaramo ostavljajući u zalog velika i dobra dela čvrsto ukorenjena na prostoru naših predaka, da još više osnažimo dobrotu i veru da će ono sutra koje dolazi biti bolje za sve ljude podjednako.

Uz iskrene čestitke za dobro zdravlje želim Vam da najradosniji hrišćanski praznik, praznik ljubavi i međusobnog darivanja, provedete u toplini porodičnog doma ispunjeni radošću i svim ljudskim vrlinama i duhovnim vrednostima koje će nas činiti još boljim ljudima. Ovaj praznik nas na to uvek iznova i podseća !!!“, Mir Božiji , Hristos se rodi !!!, kaže se u čestitki.

Izvor Radio Mitrovica sever

foto Opština Zvečan

Comments

Pročitaj još