• Početna>
  • Vesti>

Milović: Neka nam 2022. godina donese porodičnu i ličnu sreću, dobro zdravlje, mir i blagostanje

Gradonačelnik opštine Zvečan Dragiša Milović je u ime opštine Zvečan, svojih saradnika i u svoje ime želim da vam uputim najiskrenije čestitke povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih praznika.

“Iza sebe ostavljamo godinu punu izazova, godinu borbe za očuvanje zdravlja i života svakog čoveka usled epidemije izazvane korona virusom, ali i godinu borbe za očuvanje mira koji nam je svima preko potreban. U tom smislu želim da se zahvalim svakom Zvečancu koji je u ovoj borbi dao svoj doprinos.

Iako prolazimo kroz teška vremena iskreno se nadam da ćemo u Novoj godini svizajedno biti svedoci boljitka života svih građana opštine Zvečan, kao i celog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, Republici Srbiji i širom sveta. U 2022. godini ćemo se truditi da vredno i predano radimo sa željom da nadoknadimo propušteno i iskoristimo nove šanse koje će nam se pružiti i koje će doprineti razvoju, napretku i vraćanju našeg Zvečana na staze stare slave.

Neka nam 2022. godina donese porodičnu i ličnu sreću, dobro zdravlje, mir i blagostanje i da se zajedno radujemo svakom novom uspehu” naveo je Milović u svojoj čestitki.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kabinet gradonačelnika Opštine Zvečan

Comments

Pročitaj još