• Početna>
  • Vesti>

Pucnjava i tuča u centru Kosovske Mitrovice, ranjene dve osobe iz vatrenog oružja, omladina pobegla iz kafića

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za KoSSev da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj.

Policiji je oko 22.42 prijavljeno da je jedno lice najverovatnije povređeno u kafiću „Amnezija“ nakon čega su jedinice izašle na teren.

Radović je međutim, kazao za KoSSev da su tokom incidenta dve osobe ranjene iz vatrenog oružja – jedna u butinu, a druga u nožni prst.

Istraga je u toku, drugi detalji o ovom slučaju biće naknadno saopšteni nakon dobijanja preciznijih i potpunih informacija, poručio je Radović.

Nakon pucnjave, na licu mesta, viđen je i mladić koji hramlje, a tuča se nakon pucnjave nastavila i ispred kafića.

Na snimku koji je KoSSev objavio, vidi se da u njoj učestvuje nekoliko lica i to u dva obračuna, da se jedno lice iz jedne grupe obara na zemlju i da nastavlja da dobija udarce od strane više drugih mladića.

Istovremeno, više desetina mladih pobeglo je nakon pucnjave i napustilo kafić.

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dve mlađe osobe.

U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.

Inače, ove je druga tuča omladine u Kosovskoj Mitrovici za sedam dana. Prošle nedelje osamnaestogodišnji učenik srednje Ekonomske škole izbo je britvom maloletnog učenika i to u prostorijama škole.

Izvor KoSSev

Comments

Pročitaj još