• Početna>
  • Vesti>

KP: Hapšenje zbog falsifikovanog novca; Pronađena marihuana u automobilu u KM

Foto: KoSSev

Kosovska policija je u svom 24-časovnom izveštaju zabeležila hapšenje na prelazu ka Albaniji zbog posedovanja falsifikovanog novca. U severnom delu Mitrovice prilikom kontrole automobila pronađena je marihuana i prijavljeno uznemiravanje telefonom, dok je u Gračanici pronađena eksplozivna naprava.

Naime, na prelazu Vrbnica u popodnevim časovima je uhapšen osumnjičeni muškarac, državljanin Albanije, kojem je u automobilu pronađen i oduzet novac – 14,300 evra, za koji se sumnja da je falsifikovan. Takođe mu je oduzet mobilni telefon, kao i automobil.

Odlukom tužioca, određen mu je pritvor do 48 sati.

Istog dana, kod Dudinog Krša, u severnom delu Mitrovice je uhapšen osumnjičeni muškarac kome su u automobilu pronašli i oduzeli četiri kesice opojne supstance tipa marihuana, ukupne težine 2.11 grama.

Nakon saslušanja, osumnjičeni je pušten na slobodu.

Prijavljeno je takođe da je bivši suprug uznemiravao telefonom bivšu ženu, tj. da joj je pretio, kao i da je uznemiravao i njenog maloletnog sina.

Sa njima je obavljen razgovor, i predmet se vodi u redovnom postupku, navode iz policije.

U Gračanici je jedna osoba prijavila da je tokom rada u šumi primetila eksplozivnu napravu.

Policijske jedinice su obezbedile mesto događaja, dok su jedinice KBS uklonile eksplozivnu napravu, saopšteno je u izveštaju policije.

Izvor i foto: KoSSev

Comments

Pročitaj još