• Početna>
  • Vesti>

Krivične prijave protiv jednog lica zbog tuče u “Ambijentu”

Jednom licu srpske nacionalnosti, određen je pritvor u trajanju od 48h, zbog krivičnih dela “Izazivanje opšte opasnosti, upotreba vatrenog oružja ili opasnog oruđa” i “Posedovanje oružja”. Ovo lice, inicijala A.N. (1988. godište), osumnjičeno je da je navedena dela počinilo u subotu 13. novembra, oko 23:20h , kada je u kafeu “Ambijent” u Kosovskoj Mitrovici došlo do tuče u kojoj je, prema navodima policije, “učestvovalo više lica u vidno alkoholisanom stanju”.

“U jednom trenutku je ispred lokala doslo do upotrebe vatrenog oružja. Ispaljeno je vise hitaca u vazduh, a forenzičari su na licu mesta pronašli čaure i jedan metak municije za pištolj” stoji u saopštenju.

Tokom jučerašnjeg dana, Istražna jedinica  Policijske stanice Mitrovica -Sever, identifikovala je A. N. kao osumnjičenog za navedena krivična dela i lišila ga slobode. Kako stoji u izveštaju, on je dao izjavu u prisustvu advokata, a po određivanju mere pritvora, lice je odvedenu u Policijsku stanicu Mitrovica – Jug.

Prema nalogu tužioca, protiv njega će biti podnete prijave za pomenuta krivična dela.

Te večeri je, prema zvaničnom policijskom izveštaju, više lica privedeno u policijsku stanicu, radi uzimanja izjava. Reč je o licima inicijala M.V. (1994), S.M.(1998), M.M.(1992), S.M.(1990) i  M.T.(1997).

Istraga se nastavlja.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kosovska policija, ilustracija

Comments

Pročitaj još