Veoma važna pobeda za pionire Fk „Rudara“

Pioniri Fk „Rudar“ iz Kosovske Mitrovice danas su ostvarili važnu pobedu u jedanaestom kolu pionirske lige Srbije, saopštili su iz ovog kluba.

Rudarevi mališani danas su na stadionu „Baljevac na Ibru“ ugostili ekipu „Sušice“ iz Kragujevca i tom prilikom izvojevali veoma važnu i ubedljivu pobedu u borbi za opstanak rezultatom 6:1.

Kako su istakli iz kluba, pioniri „Rudara“ su ispoštovali kompletan dogovor iz svlačionice. Veoma snažno i koncentrisano su ušli u meč, sto je rezultiralo ranim vođstvom već u prvom minutu utakmice preko Šešlije. Sve je bilo mnogo lakše posle rano postignutog gola.

U nastavku meča domaćin je kontrolisao ritam utakmice što je rezultiralo drugim pogotkom preko Zdravkovića. Na 3:0 povisio je Petrušić. Gosti su u nastavku zaigrali bolje, i posle prekida smanjili rezultat na 3:1. Fudbaleri mitrovačkog kluba od primljenog gola preuzimaju inicijativu i do kraja meča postižu još tri pogotka. Strelci su bili najpre Kompirović dva puta, a zatim i Savić.

Fk „Rudar“ zahvalio se ekipi Sušice iz Kragujevca na lepom ponašanju  i fer igri.

U sledećem kolu Fk Rudar gostuje u Novom Pazaru istoimenoj ekipi, gde će pokušati da osvoji vrlo važne bodove u borbi za opstanak u pionirskoj ligi Srbije.

Izvor Kossev

Comments

Pročitaj još