• Početna>
  • Vesti>

Odata počast palim borcima od 1998-1999. godine i palim borcima u Drugom svetskom ratu

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima upriličio je prijem za porodice palih boraca i žrtava u NATO bombardovanju 1999.godine. Prijem je počeo minutom ćutanja čime je još jednom odata počast borcima koji su dali život za našu otadžbinu.

„Sećanje na njih ne sme da izbledi. Oni su svoj život položili za odbranu otadžbine, nas i naše dece. Ovaj trenutak je zaista težak, sa nama su majke koje su izgubile ono najvrednije. Mi kao lokalna samouprava  trudimo se da njihovu slavu, i zahvalnost prema njima održimo i spominjemo. Nećemo dozvoliti da se njihova imena, imena naših heroja ikada zaborave, a takva zla vremana nikada ne ponove“ rekao je Todić, objavljeno je na fejsbuk profilu Leposavić portal.

Povodom svečanog obeležavanja Dana opštine Leposavić, predsednik Srpske liste Goran Rakić je zajedno sa potpredsednikom Igorom Simićem, položio vence na spomenike palim borcima od 1998-1999 godine i palim borcima u Drugom svetskom ratu.

“Građanima opštine Leposavić, čestitam Dan opštine. Želim vam prosperitet u svim oblastima važnim za bolje uslove života. Uvek ćemo biti tu da podržimo sve one dobre i korisne stvari koje će vama i vašoj deci doneti bolje sutra”, napisao je u objavi na Fejsbuk nalogu predsednik Srpske Liste, Goran Rakić.

Vence na spomenike položili su predsednik opštine Leposavić Zoran Todić i Slavko Simić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Fejsbuk nalog Srpske liste

Comments

Pročitaj još