• Početna>
  • Vesti>

Na KiM danas ističe rok za preuzimanje kompleta nalepnica za registarske oznake

Foto: Kim

Danas ističe rok za preuzimanje kompleta nalepnica koje su prema sporazumu postignutom u Briselu 30. septembra, neophodne za neometano kretanje vozila sa srpskim registarskim oznakama na Kosovu i Metohiji.
U suprotnom će Kosovska policija kažnjavati vozače koji ne sprovedu ovu odluku, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova u Prištini.

Svi registracioni centri na Kosovu i Metohiji prethodnih dana su radili bez problema izuzev registracionog centra u Kosovskoj Mitrovici koji funkcioniše pri opštini Severna Mitrovica, a koja je usled povećanog broja zaraženih službenika, cele prethodne nedelje bila zatvorena.

Kako bi se suzbile gužve u centrima za registraciju u ostalim opštinama na severu Kosova, građanima Kosovske Mitrovice je od juče data mogućnost da komplete nalepnica preuzmu u Policijskoj stanici Severna Mitrovica.

Da biste preuzeli komplet nalepnica, potrebno je poneti ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu. Nalepnice je moguće preuzeti u svim policijskim stanicama i registracionim centrima na severu Kosova, kao i na administrativnim prelazima, kažu u policiji.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: RTV Kim

Comments

Pročitaj još