• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Srpska lista i kandidati za gradonačelnike dobili punu podršku predsednika Vučića

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da su Srpska lista i kandidati za gradonačelnike na predstojećim kosovskim izborima dobili  punu podršku predsednika Vučića. 

Rakić je novimarima posle sastanka rekao da su sa predsednikom razgovarali o političko-bezbednosnoj i ekonomskoj situacija u kojoj se nalazi Srbi na Kosovu i Metohiji, kao i dijalogu Beogarada i Prištine. 

“Naravno dijalog i iznalaženje kompromisnog rešenja je nešto što je neupitno  i na tome predsednik Vučić i dalje radi i nastaviće da radi. Pitanje je koliko je druga strana iskrena u svemu ovome, ali ono što smo dobili čvrste garancije i uveravanja predsednika Vučića da će nastaviti da se bori za naš narod i da će i dalje da se bori za dijalog”, istakao je Rakić. 

Predsednik Srpske liste dodao je da se uvek izostane dijalog javljaju problem na terenu, pritisci na srpski narod i napadi na srpsku imovinu, na srpske crkve kao i fizički napadi na Srbe jer su, kako je naglasio, krivi samo zato što su Srbi.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još