• Početna>
  • Vesti>

Rakić sa stanovnicima Mašinskog parka u Kosovu Polju: Borba za ostanak zajednički cilj svih

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić, posetio je danas i razgovarao sa srpskim porodicama koje žive u ”Mašinskom parku” u Kosovu Polju o tome na koji način može Ministarstvo za zajednice i povratak i on lično da pomogne u rešavanju brojnih problema sa kojima se suočavaju.

Ministar je prilikom razgovora sa meštanima ”Mašinskog parka” rekao da oni nisu, niti će biti zaboravljeni jer je svaki Srbin na Kosovu podjednako važan.

”Ovde sam danas kako bih razgovarao sa vama. Svako od vas je za mene podjednako važan i zbog toga mi je važno da čujem koje probleme imate kako bi zajedno tražili rešenja za njih. Voleo bih da možemo sve odjednom da rešimo, ali sami znate da je to nemoguće, zato ćemo zajedno odrediti prioritete kako bi doprineli boljim uslovima života svih vas i ubrzano radili na njihovoj realizaciji”, rekao je ministar, objavljeno je na .fejsbuk profilu Gorana Rakića.

Ministar je tokom razgovora sa stanovnicima ”Mašinskog parka” istakao da je važno da u ovim teškim vremenima budu uporni u nameri da ostanu ovde jer je borba za ostanak i opstanak zajednički cilj svih.   

Tokom susreta sa ministrom Rakićem, od strane stanovnika istaknuto je da poseta mnogo znači i ohrabruje. 

“Nemamo više predrasuda da li neko misli o nama ili ne jer ste svojim prisustvom danas pokazali da nismo sami. Imamo probleme oko stalnog boravka u stanovima, neke porodice nemaju uslove za stanovanje ali vaše uverenje da ćemo raditi na rešavanju trenutne situacije nam puno znači”,istaknuto je danas.

Izvor TV Most

Comments

Pročitaj još