• Početna>
  • Vesti>

Uhapšen zbog napada na mladića u selu Zebince, priznao da je kriv

Kosovska policija saopštila je sinoć da je uhapsila jednu osobu osumnjičenu za napad na mladića iz Zebinca koji se dogodio pre nepunih 10 dana.

Kako je 10. avgusta saopšteno iz KP, dan ranije je više nepoznatih osoba izašlo iz auta i napalo mladića – N. P, u ovom selu u Novobrdskoj opštini.

O istom napadu izvestila je odmah zatim Kancelarija za KiM, navodeći da je te večeri brutalno pretučen dvadesettrogodišnji Srbin od strane trojice Albanaca, a kada se vraćao sa ispaše stoke.

Iz policije su sinoć potvrdili da je N. P. hospitalizovan nakon napada, da je o slučaju obavešten nadležni tužilac, te da su policijski službenici iz Novog Brda, a potom i Gnjilana, sprovodili istražne radnje.

Tvrde da su došli do informacija o automobilu u kojem su bili napadači, te da su potom identifikovane registarske tablice i vlasnik vozila.

„On je pozvan na razgovor, suočen je sa nalazima policije i priznao je da je bio umešan u slučaj, ali i kazao da ne poznaje druge ljude uključene u događaj“, navode iz KP.

Nalogom tužioca, osumnjičenom je određeno 48-časovno zadržavanje.

Policija je nastavila da se bavi slučajem. Ujedno su naznačili da postoji sumnja da je napadu prethodio spor između žrtve i osumnjičenih u jednom lokalu u selu Straža, koji se dogodio pre više nedelja.

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još