• Početna>
  • Vesti>

Simić: Zločinci koji su sejali smrt među srpskom decom i dan danas na slobodi

Kosovska Mitrovica, 7. septembra 2018 - Potpredsednik Srpske liste Igor Simic istakao je danas, povodom pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu u vezi planirane posete Kosovu i Metohiji, da Albanci uvek, pred velike dogadjaje, prave tenzije s namerom da izazovu reakcije Srba. FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić, povodom 18 godina od zločina u Goraždevcu, poručio je putem fejsbuka da to što počinioci tog zlodela nisu privedeni pravdi predstavlja sramotu međunarodne zajednice i Prištine.

Simić je na Fejsbuk stranici, povodom jednog od najvećih zločina nad Srbima na KiM nakon dolaska međunarodnih snaga u kojem je ubijeno dvoje dece, a četvoro ranjeno, napisao da su zločinci koji su sejali smrt među srpskom decom na reci Bistrici i dan danas na slobodi.

“Da bruka i sramota budu još veće, potrudio se Euleks pre 10 godina odlukom da zatvori istragu i time indirektno prizna svoj neuspeh kao misije Evropske unije koja je trebala da uspostavi vladavinu prava jer kakvo je to pravo i pravda gde su ubice dece na slobodi”, napisao je Igor Simić.

Izvor RKM

Comments

Pročitaj još