• Početna>
  • Vesti>

SL: Napadi albanskih političara na Srbe, ovih dana imaju podršku i od crnogorskog premijera

“Napadi koji na Srbe i Srpsku listi dolaze od albanskih političara ovih dana svoj nastavak i podršku dobijaju ni manje ni više nego od aktuelnog premijera Crne Gore, istog onog koji je nekada sebe predstavljao Srbinom i koji je zahvaljujući srpskim glasovima došao na mesto koje trenutno ima” saošteno je danas iz Srpske liste.

U saopštenju se iznosi mišljenje da je Krivokapiev cilj “da zavadi Srbe”.

“Ironija je da isti taj Zdravko Krivokapić, koji se deklariša Srbinom i pravoslavcem, bar formalno, nikada nije reagovao na desetine napada na Srbe, njihovu imovinu ili Srpsku pravoslavnu crkvu. Još gore, on nastoji da zavadi Srbe, po istoj matrici koju je koristio Đukanović, ili koji danas koristi Rada Trajković”.

U saopštenju dalje stoji:

“Nije retka situacija da iz Crne Gore visoki zvaničnici komuniciraju samo sa albanskim političarima, ali jeste retka da se ti zvaničnici kao Krivokapić istovremeno smatraju Srbima, a za Srbe na Kosmetu ne mare. Ipak, naglašavamo da srpski narod i Srpska lista znaju da hrabra i Njegoševa Crna Gora nisu isto što i Zdravko Krivokapić, i da je Risto Jovanović, koji je uhapšen jer je branio monahinju samo jedan od ponosnih Srba Crne Gore.”

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još