• Početna>
  • Vesti>

Janković: U opštini Zvečan PU ima iskrenog prijatelja i partnera

Gradonačelnik opštine Zvečan Vučina Janković čestitao je studentima, nastavničkom kadru i rukovodstvu Dan Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici koji danas, na Vidovdan, obeležava 51. godinu rada.
Janković je rektoru Zdravku Vitoševiću, profesorima, studentima i svima zaposlenima u ovoj instituciji poželeo da i u budućem radi nižu uspehe kao i do sad, jer je ovaj unierzitet rasadnik kadrova, stub obrazovanja i garant opstanka naših ljudi na ovim prostorima.
Gradonačelnik je istakao da opština Zvečan sa posebnom brigom održava neraskidivu vezu sa univerzitetom i da je ta dugogodišnja saradnja rezultat obostrane želje da se mladi u što većem broju obrazuju i izrastu u buduće nosioce našeg društva.
„Želim Vam da u budućem periodu još više napredujete, povećate broj studenata, unapredite broj studijskih programa, u cilju pružanja vrhunskog obrazovanja, a u svim Vašim budućim planovima u opštini Zvečan imate iskrenog prijatelja i partnera koji vam stoji na raspolaganju da zajedno stvorimo Univerzitet po meri savremenih mladih ljudi“ stoji u Jankovićevoj čestitki.

izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Opština Zvečan

Comments

Pročitaj još