• Početna>
  • Vesti>

Otvorena kupališna sezona na bazenima kompleksa “Rajska banja”

Spas od letnjih vrućina i uživanje u posebnom ambijentu, žitelji severnog dela Kosova, ali i šire, moći će i ove godine da potraže na otvorenim bazenima banjskog kompleksa “Rajska banja” u Banjskoj koji svoja vrata za sve posetioce otvara sutra u 10 časova.

Kako je za Kosovo onlajn rekao direktor “Rajske banje” Danilo Delibašić, sve je spremno za nesmetan početak rada.

“Drago nam je da je epidemiološka situacija poboljšana i da imamo priliku da našim posetiocima pružimo priliku za maksimalni užitak u kompleksu koji čini rekreativni bazena za odrasle i bazen namenjen deci. Sve potrebne pripreme su odrađene, bezbednost kupača će biti na najvišem nivou i zato pozivamo sve da dođu i uživaju u ovom jedinstvenom ambijentu na ovim prostorima”, rekao je Delibašić.

On je dodao da sa radom nastavlja i zdravstveno-turistički centar, smešten u podnožju drevnog manastira Banjska, zadužbini Kralja Milutina, koji obuhvata velnes i spa sadržaje, sa plivačkim bazenom i poluzatvorenim bazenom sa termalnom vodom, saunom, hidromasažnim tuševima i kadama.

U sklopu kompleksa nalazi se hotel sa apartmanima, restoran sa domaćom kuhinjom kao i ljubazno osoblje koje nastoje da svojim posetiocima pruže sve kako bi im boravak u ovoj banji ostao u lepom sećanju.

Ulaz na kompleks otvorenih bazena, koji će raditi svakog dana od 10.00 do 18.00 časova, za decu do 5 godina je besplatan, za decu uzrasta od 6 do 12 godina cena karte je 100 dinara, dok osobe starije od 13 godina treba da izdvoje za kartu 200 dinara, a za korišćenje ležaljki još dodatnih 100 dinara.

Izvor i foto: Kosovo Online

Comments

Pročitaj još