• Početna>
  • Vesti>

Ministar Rakić i gradonačelnik Popović potpisali memorandum o uredjenju putne infrastrukture u opštini Gračanici

Memorandumom ”Izgradnja, rekonstrukcija, nasipanje i asfaltiranje lokalnih ulica u opštini Gračanica” koji su danas potpisali ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Gračanica Srđan Popović, zvanično je započeta realizacija investicija u putnu infrastrukturu na teritoriji ove opštine. Ministar Goran Rakić je projekat asfaltiranja i rekonstrukcije ulica podržao na predlog ove lokalne samouprave.

”Opština Gračanica će nakon finalizovanja ovog projekta dobiti novu, bolju i uređeniju putnu infrastrukturu. Nastavljamo sa ulaganjima ne samo u rekonstrukciju puteva, već svega onoga što može da poboljša svakodnevno funkcionisanje građana i to su veoma dobre vesti. Naša je obaveza da o svim građanima brinemo na podjednak način, iskreno verujem da smo svime onime što smo do sada uradili pokazali da tu obavezu uspešno ispunjavamo”, kazao je ministar Rakić i istakao da je Ministarstvo za zajednice i povratak potpuno posvećeno pružanju pomoći svim zajednicama.

Nakon potpisivanja memoranduma, gradonačelnik Srđan Popović je kazao da je ovo najpraktičniji primer brige o stanovnicima Gračanice i da je najznačajnije to što će se realizacijom ovog projekta poboljšati uslovi života stanovnika ove opštine.

Ministar Rakić je opštinu Gračanica posetio aprila meseca i tom prilikom u razgovoru sa rukovodstvom opštine najavio ulaganja.

Izvor RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još