• Početna>
  • Vesti>

Ivan Milošević koji je sleteo motorom kod Dudinog Krša, pronađen; Dr Elek: Svestan i komunikativan, stanje stabilno

Motociklista iz Beograda Ivan Milošević (32) koji je danas pronađen kod Dudinog Krša, u stabbilnom je stanju i nalazi se na odeljenju intenzivne nege Kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Direktor KBC-a Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek potvrdio je za program Kosovske Mitrovice da je Milošević stabilno, ali da je u jedinici intenzivne nege, kako bi se završile sve pretrage.

“On ima serijsku frakturu rebara, vazduha u grudnoj duplji, prelom lopatice i sad se rade analize krvi i konsultuju se specijalisti. Svestan je i komunikativan” rekao je Elek za naš program.

Milošević se od petka 28. maja oko 15.30 sati kada je poslednji put viđen, vodio kao nestao.

Poručnik Branislav Radović, portparol Kosovske policije za region sever potvrdio je da je motociklista I.M iz Beograda za kojim se tragalo duže od 48 sati pronađen kod mesta “Dudin krš”, gde je najverovatnije sleteo sa puta.

“Patrola Kosovske policijske stanice Zvečan je došla na lice mesta da izvrši uviđaj u trenutku kada se već pored pronađenog motocikliste nalazilo nekoliko osoba .I.M je prebačen u KBC Kosovska Mitrovica u svesnom stanju”, rekao je Radović za Radio Kosovska Mitrovica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još