• Početna>
  • Vesti>

Teška saobraćajna nesreća na putu Gračanica-Laplje Selo

Na putu između Gračanice i Lapljeg Sela nešto nakon 16 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći direktno su se sudarili automobil marke Mercedes beogradskih i kombi kosovskih registarskih oznaka. Vozači oba vozila teško su povređeni i prebačeni u bolnicu.

Vozača Mercedesa N.I. hitna pomoć je prebacila na hiruršku kliniku u Gračanici, dok je vozač kombija prebačen u bolnicu u Prištini.

“Pacijent koji je zbog udesa dovezen ima teške telesne povrede, odnosno frakturu distalnog i srednjeg dela desnog radiusa, prelom u predelu ručnog zgloba je otvoren, inače je pacijent u stabilnom stanju. Nema bolove u grudnom košu, nema bolova u predelu stomaka, a kasnije će ortoped odrediti da li je prelom za hiruršku intervenciju. Ono što je najvažnije je da je pacijent van životne opasnosti”, kaže za RTV Gračanica hirurg KBC-a Priština-Gračanica, dr Dragan Perić.

Uviđaj je izvršila forenzička ekipa kosovske policije iz Prištine, a zbog ovog udesa saobraćaj između Gračanice i Lapljeg Sela bio je u prekidu više od 2 časa.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još