• Početna>
  • Vesti>

Spirić:Neka vam fakultet bude centar delovanja a studentski dani najlepši kojih ćete se sećati

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić studentima Prištinskog univerziteta čestitao je Dan studenata u nadi da se sledeće godine svi vratimo uobičajenim normalnim tokovima života i delovanja.
“Znanje je moć i svaki čovek po prirodi teži znanju. Ovaj ispit “ teških dana” položili ste sa najvišom ocenom i uz vašu maštovitost , znanje i kreativne ideje izborićemo se sa teškoćama i izazovima pred nama.

Neka vam fakultet i dalje bude centar delovanja a studentski – najlepši dani i godine života kojih ćete se rado sećati” , stoji u najsrdačnijoj čestitki.
Predsednik Spirić je uverenja da se masovnom vakcinacijom mogu prevazići sve prepreke i problemi izazvani virusom Kovid-a i nastojanja da se normalnim tokovima života treba vratiti što pre.

Spirić sa građanima razgovarao o rešavanju njihovih problema

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić razgovarao je sa građanima o iznalaženju načina u rešavanju njihovih problema u nadi da će biti realizovani u narednom periodu.
Potrebe stanovništva su uglavnom bile egzistencijalne prirode. Tom prilikom, predsednik je obrazložio da je važno da kao društvo podstičemo solidarnost i odgovornost za one koji su najugroženiji.
Ovo je samo jedan u nizu susreta organizovan u Mitrovačkom dvoru uz strogo poštovanje epidemioloških mera.

Izvor: Radio Kosovslka Mitrovica

Comments

Pročitaj još