• Početna>
  • Vesti>

Slavko Simić: Gorući problemi Srba na Kosovu ne mogu se rešavati bez države Srbije

Gorući problemi srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini ne mogu biti rešavani bez angažovanja države Srbijeocenio je načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić.

Vlada Republike Srbije, preko svoje Kancelarije za Kosovo i Metohiju, uz veliku podršku i angažovanje predsednika Republike Aleksandra Vučića svakodnevno na terenu dokazuju svoje prisustvo i brigu za naš narod, navodi se u saopštenju i dodaje da:

U prilog tome govore rezultati i podaci o višegodišnjoj kontinuiranoj stambenoj izgradnji, pomoći u građevinskom materijalu i brojnim novčanim i drugim humanitarnim pomoćima  u poljoprivredi i poljoprivrednoj mehanizaciji.

Vladina Kancelarija za Kosovo i Metohiju neprekidno sarađuje sa lokalnim samoupravama i drugim državim organima Republike Srbije na Kosovu i Metohiji. Kosovskomitrovački upravni okrug je takođe uključen u rešavanje svih problema naših sugrađana. Načelnik okruga Slavko Simić se trudi da prilikom prijema stranaka u svom kabinetu svakom našem građaninu posveti dovoljno vremena i pažnje i da u okviru nadležnosti pruži potrebnu pomoć onima kojima je potrebna, ističe se u saopštenju.

Izvor: RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još