• Početna>
  • Vesti>

SL: Svoju radoznalost i brigu za KiM Mlađan Đorđević pokazuje selektivno

Napadi na Briselski sporazum po pravilu dolaze iz Prištine jer njihovi političari nastoje da izbegnu odgovornost za formiranje Zajednice srpskih opština, i to je jasno svakom Srbinu na Kosovu i Metohiji, ali ovih dana protiv dokumenta kojim se garantuje formiranje ZSO koja treba da institucionalno zaštiti srpski narod i njegova kolektivna i pojedinačna prava istupaju i Đilasovi pajtosi, promoteri okupirane Srbije i sluge nekih stranih službi poput Mlađana Đorđevića, saopštila je večeras Srpska lista.

Neverovatno je ali istinito kako Đorđević nikada nije upitao svoje kompanjone zašto su ćutali kada je u Prištini proglašavana nezavisnost 2008, zašto su ćutali kada se u vreme njihove vlasti desio najveći broj zločina nad Srbima, pa i pogrom 2004. godine, kao i zašto su poslali onako infantilno pitanje međunarodnom sudu pravde kojim je Priština umalo legalizovala nezavisnost.

Svoju radoznalost i brigu za Kosovo i Metohiju Mlađan Đorđević pokazuje selektivno, i samo onda kada mu za to dozvolu da Đilas, ali te radoznalosti nema o gore pomenutim pitanjima. Zato Mlađan Đorđević po principu preslikavanja pokušava da napadima na direktora Petra Petkovića zamagli svoju sramnu političku prošlost kojom su njegovi patroni unazadili srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Izvor: RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još