• Početna>
  • Vesti>

Todosijević obišao radove na rekonstrukciji deonice Šaren kamen – Vilište – Lovac

Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević je obišao radove na rekonstrukciji deonice seoskog puta Šaren kamen – Vilište – Lovac u opštini Zvečan.

Dotrajao i loš makadamski put bio je glavni problem žitelja sela Vilište i Lovac, što je zimi predstavljalo dodatni problem, zbog nemogućnosti prolaska vozila do lokalnog puta.

Meštani sela izrazili su reči zahvalnosti Todosijeviću i Opštini Zvečan, na svesrdnoj pomoći, istakavši da će im nova deonica puta znatno olakšati uslove za život, obzirom da su voljni da ostanu na svojim ognjištima i nastave da se bave poljoprivredom i voćarstvom.

Todosijević istakao je da je ustanovljena potreba za izradom deonice seoskog puta, za šta je Opština Zvečan izdvojila sopstvena sredstva, u cilju pomoći građanima na teritoriji opštine Zvečan, kako bi im se obezbedili normalni uslovi za život i time omogućio njihov dalji ostanak.

Radove nasipanje kamenim agregatom i valjanja na ovoj deonici izvodi JKSP “Zvečan” a sredstva za ove namene izdvojena su iz budžeta Opštine Zvečan.

Najavljeno je da će Opština Zvečan i u narednom periodu sprovoditi akcije pomoći građanima kojima je ista neophodna.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još