• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija u Mitrovici privela jedno lice zbog razbojništva, drugo u bekstvu

Foto: Kosovska policija

Pripadnici Kosovske policije su, nakon prijave da dvojica naoružanih šrafcigerom i nožem u dečijem parku u blizini hotela “BB” maltretiraju građane i oduzimaju novac, priveli jednog od osumnjičenih.

Slučaj je prijavljen sinoć u 21:50h, a sektorska patrola policijske stanice Mitrovica-Sever je odmah krenula u potragu za nepoznatim licima i kod motela “Biševac” tačnije u podrumskim prostorijama lokala privela jedno lice dok je drugo u bekstvu.

U policijskom izveštaju se navodi da je prilikom privođenja lice pružalo otpor, ponašalo se arogantno, psujući i udarajući pripadnike policije, koji su uz pomoć sredstava za vezivanje, uspeli da lice privedu u policijsku stanicu.

Obaveštena je hitna pomoć, koja je radi smirenja lica reagovala medicinskom terapijom. Osumnjičeno lice je odbilo saradnju sa policijom a kasnijim postupkom utvrđeno je da se radi o licu N.S. (1989) iz sela Vračevo (Leposavić).

Deca koja su maltretirana su tvrdila da im je oteto oko 1000 dinara kao i da to nije jedini slučaj, jer su navodno, još jednoj ženi uzeli novac, zbog čega su imali veliki stres i prebačeni do bolnice, gde im je ukazana pomoć.

O događaju je obavešten tužilac koji je osumnjičenom odredio pritvor od 48 sati, a slučaj okarakterisao kao “razbojništvo”.

Istraga je u toku i a potraga za drugim licem koje je u bekstvu se nastavlja.

Kosovska policija se građanima zahvaljuje na saradnji i obaveštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još