• Početna>
  • Vesti>

Popović: Godina za nama teška, uspeli smo da uradimo sve što je planirano

Godina za nama je dosta teška, međutim, u celokupnoj toj situaciji koja je zahvatila ceo svet , snalazili smo se kako smo znali i umeli i ono što je meni posebno drago,  jeste da sam sa svojim timom uspeo da uradim sve ono što je planirano za prošlu godinu, rekao je za Dnevnik RTV Gračanice, predsednik opštine Srđan Popović.

Popović je izrazio zadovoljstvo ulaskom Radio Televizije Gračanica u kablovsku mrežu i istakao dobru saradnju naše kuće sa lokalnom samoupravom.

“Imate bogat istorijat kao Radio Gračanica i drago mi je da je sada i TV Gračanica ušla u kablovski sistem. Želeo bih da čestitam direktorici JP Mreža Most Slađani Ivančević, koja se zaista potrudila da pomogne vašoj Televiziji da preraste u jednu ozbiljnu instituciju. Takođe bih čestitao vašem direktoru Saši Miciću koji se sve ove godine trudio da ova Televizija bude profesionalna i da nastavi trend, koji je imao vaš Radio program,  odnosno da meštani opštine Gračanica i celo centralno Kosovo budu informisani na pravi način “, kazao je Popović.

On je izrazio nadu da će saradnja opštine i RTV Gračanica ostati na visokom nivou.

“Najbitnije od svega je što je opština Gračanica ostala servis građana i bitno je to što imamo dobru komunikaciju sa našim meštanima. Borba sa virusom još uvek traje, kao što možemo da vidimo ove godine se pogoršala epidemiološka situacija svuda, pa i u našoj opštini. Mi kao institucija odgovaramo na sve to na jedan profesionalni način, isto tako uporedo sa borbom brotiv kovid-a 19 nastojimo da sve ono što smo isplanirali za 2021. godinu uradimo na vreme i ono što znam je da sada ide sve kako treba, da su svi projekti i sve inicijative i aktivnosti koje smo planirali za ovu godinu počele na vreme”.

Popović je istakao da je Epidemiološka situacija je teška i još jednom apelovao na sve građane  da se pridržavaju mera.

“Naši meštani su dosta odgovorni, ovo zaista dugo traje, pa ponekad popusti koncetracija, ali mi kao institucija ne želimo da prepustimo ništa slučaju.Preko svih televizija, društvenih mreža, obilaskom porodica i prijemom meštana u opštini Gračanica podsećamo da moraju da se pridržavaju mera jer jedino tako možemo da pobedimo ovu pošast koja nas je zadesila”.

On je naglasio da je u svakodnevnom  kontaktu sa KBC Gračanica kao i sa direktorom prof. dr Bratislavom Lazićem i da je opštinsa uz tu koordinaciju uspela da reši mnogobrojne situacije i da  ima povratnih informacija o tome kakva je situacija na terenu.

Popović je naglasio da će sve službe biti aktivne kao i prošle godine , pogotovu Službe inspekcije i Javne sližbe opštine Gračanica, ali i da je uz sve to poštovanje mera najbitnije,  jer ako se mere ne poštuju beznadežna je svaka inicijativa koja dolazi od opštine Gračanica ili zdravstvenog sistema.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još